قرائت "زیارت آل‌یاسین" به‌مناسبت نیمه‌شعبان در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۴ کد : ۵۴۸۷۱ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت سالروز ولادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) مراسم جشن نیمه شعبان در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
قرائت "زیارت آل‌یاسین" به‌مناسبت نیمه‌شعبان در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه فرا رسیدن سالروز ولادت فرخنده حضرت ولی عصر(عج) جشن نیمه شعبان همراه با قرائت زیارت آل یاسین در نمازخانه پردیس جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم که به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان برگزار شد پس از قرائت زیارت آل یاسین، مولودی خوانی در وصف حضرت قائم(عج) توسط کربلایی علیرضا دارابی از مداحان اهل بیت(ع) برپا و در پایان از شرکت کنندگان به صرف صبحانه پذیرایی به عمل آمد.

گفتنی است؛ جشن‌ های نیمه شعبان بهترین فرصت برای تبیین فرهنگ انتظار با تاکید بر معرفت ساحت نورانی امام زمان(عج) و ابعاد و مولفه‌ های حکومت مهدوی است.

کلید واژه ها: زیارت قرائت