کاشت ۶۰ اصله نهال به‌مناسبت روز درختکاری در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۹ کد : ۵۴۸۷۳ اخبار عمومی تاپ خبر
آیین روز درختکاری با هدف حفظ و احیای منابع طبیعی و فرهنگ درختکاری در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
کاشت ۶۰ اصله نهال به‌مناسبت روز درختکاری در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی، آیین روز درختکاری با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی و جمعی از جهادگران استان برگزار شد.

در این مراسم که با هدف ترویج فرهنگ درختکاری، تاکید بر حفاظت از محیط زیست و بیان اهمیت درخت به همت روابط عمومی و معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان انجام شد، 60 اصله نهال توسط اعضای این واحد در محوطه پردیس جهاددانشگاهی کاشته شد.

شایان ذکر است؛ پانزدهم اسفندماه، روز درختکاری نام گرفته است و در طی آن مراسم مختلفی با هدف بیان اهمیت درخت و درختکاری برگزار می شود. این سنت پسندیده علاوه بر کشورمان در برخی از کشورها در روزهای پایانی زمستان و یا اوایل بهار انجام می شود.

کلید واژه ها: روز درختکاری جهاددانشگاهی