گسترش همکاری مشترک درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۰ کد : ۵۴۹۴۹ معاونت پژوهشی تاپ خبر
در نشست رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بر لزوم همکاری مشترک درمانی تاکید شد.
گسترش همکاری مشترک درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با دکتر علیرضا امانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر امانی در این نشست از فعالیت های جهاددانشگاهی در بخش درمانی تقدیر و از حمایت این دانشگاه از این نهاد خبر داد.

وی همچنین بر لزوم گسترش همکاری های مشترک در زمینه های درمانی به ویژه درمان ناباروری و ژنتیک با مجموعه جهاددانشگاهی استان تاکید کرد.

محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان نیز در ادامه به ارائه گزارشی از خدمات مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی پرداخت و افزود: این مرکز یکی از سه مراکز برتر درمان ناباروری استان در حال انجام خدمات پزشکی به مراجعه کنندگان است.

گفتنی است؛ این نشست با حضور سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی، مدیر اداره برنامه ریزی و توسعه پژوهشی جهاد دانشگاهی و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی درمان ناباروری