در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد؛

کارگاه "سبب‌شناسی و مداخلات درمانی در خیانت زناشویی"

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۶ کد : ۵۵۰۱۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به همت مرکز مشاوره و روانشناسی جهاددانشگاهی استان مرکزی کارگاه سبب شناسی و مداخلات درمانی در خیانت زناشویی در مجمع درمانی جهاددانشگاهی استان آغاز شد.
کارگاه "سبب‌شناسی و مداخلات درمانی در خیانت زناشویی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مینا مظاهری روانشناس بالینی در کارگاه آموزشی سبب شناسی و مداخلات درمانی در خیانت زناشویی مطالبی در این خصوص برای شرکت کنندگان مطرح می نماید.

سرفصل های این کارگاه آموزشی شامل تعریف و انواع خیانت، علل بروز خیانت، بررسی سبک و طرحواره های مداخله گر و درمان و ترمیم آسیب های خیانت است.

این کارگاه آموزشی به همت مرکز مشاوره و روانشناسی جهاددانشگاهی استان مرکزی امروز، شنبه 20 اسفندماه از ساعت 14 الی 18 در مجتمع جهاد دانشگاهی در حال برگزاری است و شرکت برای عموم آزاد می باشد.

شایان ذکر است؛ به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه می شود.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی جهاددانشگاهی مرکزی