قدردانی اعضای هیات صاحب‌الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی از خیّرین این واحد

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۸ کد : ۵۵۲۱۵ اخبار عمومی تاپ خبر
اعضای هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان از کمک های خیرین این واحد در برگزاری مراسم های مختلف سال۱۴۰۱ تقدیر و تشکر کرد.
قدردانی اعضای هیات صاحب‌الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی از خیّرین این واحد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اعضای هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان از کمک های خیرین و همکاران محترم این واحد در برگزاری مراسم های مذهبی سال 1401 تقدیر و تشکر کرد.

خداوند منان را شاکریم که به ما نعمت قدردانی و تقدیر از عزیزانی را ارزانی فرموده که همواره با خدمات صادقانه در جهت برگزاری آیین های معنوی و اعیاد و مناسبت های مختلف مذهبی پیشقدم بودند.

بدون شک برپایی آیین های معنوی با توسل به ائمه اطهار(ع) و با حضور دلگرم کننده و کمک های مادی و معنوی خیرین محترم برگزار شد که بدینوسیله با تاسی از حدیث نورانی"من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" مراتب سپاس و قدردانی خود را از خیرین محترم جهاددانشگاهی اعلام می داریم.

اعضای هیات صاحب‌الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خیرین