انتصاب سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۵ کد : ۵۵۴۶۴ معاونت پشتیبانی تاپ خبر
طی حکمی از سوی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طی حکمی از سوی محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، مجید جمالو به سمت سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

نظر به تعهد، تخصص و شایستگی های ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی منصوب می شوید.

انتظار می‌ رود با بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های داخلی و همفکری اعضای محترم و صاحب‌نظران و همچنین تعامل سازنده با دستگاه های اجرایی استان شاهد پیشرفت و توسعه این نهاد مقدس باشیم.

توفیقات روزافزون جنابعالی را در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ماموریت های جهاددانشگاهی از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

گفتنی است؛ پیش از این جمالو سمت مدیر برنامه ریزی و توسعه پژوهشی جهاددانشگاهی استان را بر عهده داشت.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی