عضویت رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در ستاد "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان"

۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۱ کد : ۵۵۵۱۴ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به عضویت ستاد "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان" منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از سوی دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به عضویت ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و نظر به تعهد و مسوولیت جنابعالی به عنوان عضو ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان تعیین می شوید.

امید است با برنامه ریزی هدفمند، بهره‌مندی از تمامی ظرفیت های موجود، تشریک مساعی اعضای محترم و ایجاد هماهنگی و هم افزایی بین دستگاه‌های اجرایی و نهادهای ذیربط در فرهنگ سازی و اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سطح استان اهتمام جدی داشته و در انجام شایسته وظایف محوله در قانون مذکور، تحقق آرمان‌های نظام اسلامی و اهداف و سیاست‌های دولت مردمی و انقلابی موفق و موید باشید.

کلید واژه ها: جوانی جمعیت حمایت خانواده