آیین سوگواری سالروز شهادت حضرت علی(ع) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۶ کد : ۵۵۸۲۰ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت علی(ع) با حضور عاشقان اهل بیت(ع) در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
آیین سوگواری سالروز شهادت حضرت علی(ع) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه شب بیست و یکم ماه رمضان و دومین شب قدر مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت علی(ع) نخستین اختر تابناک ولایت و امامت با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان در نمازخانه پردیس این واحد برگزار شد.

در این مراسم معنوی که با مداحی کربلایی علیرضا دارابی همراه بود شرکت کنندگان به مرثیه سرایی و عزاداری در سوگ شهادت امام اول شیعیان حضرت علی(ع) پرداختند.

حضرت علی(ع) نخستین کسی بود که به نبوت حضرت محمد مصطفی(ص) ایمان آورد؛ ایشان همیشه همراه پیامبر اسلام(ص) بود. آن حضرت در تمام جنگ‌های زمان پیامبر(ص) مشارکت داشت و بیشترین پیروزی‌ها به دست برومند و توانای آن حضرت(ع) نصیب مسلمانان شد.

کلید واژه ها: حضرت علی ع شهادت