گرامیداشت روز ملی کارآفرینی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۹ کد : ۵۶۱۵۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
آیین گرامیداشت روز ملی کارآفرینی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
گرامیداشت روز ملی کارآفرینی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به‌مناسبت روز ملی کارآفرینی از همکاران سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی استان تقدیر شد.

در این مراسم که به همت روابط عمومی و با همکاری معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد از فعالان این حوزه با اهدای شاخه گل و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان در سال 1383 همگام و هم راستا با سیاست های کلی جهاددانشگاهی در استان مرکزی با عنوان دفتر سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه ها تأسیس و در سال 1388 در راستای تغییرات ساختاری و تشکیلاتی دفتر مرکزی جهاددانشگاهی درصدد تغییرات ساختاری متناسب با نیاز روز بازار و بر اساس متدهای جدید آموزش و سیاست های راهبردی جهاددانشگاهی نام این سازمان به سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی تغییر یافت.

شایان ذکر است؛ با مصوبه جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز سوم اردیبهشت‌ماه سالروز تولد شیخ بهایی در تقویم کشورمان به‌عنوان روز ملی کارآفرینی نام‌گذاری شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی سازمان اشتغال