توسعه همکاری دو جانبه جهاددانشگاهی استان مرکزی و کمیته امداد استان

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۱ کد : ۵۶۲۸۷ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست هم اندیشی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیرکل کمیته امداد استان در راستای توسعه همکاری دو جانبه برگزار شد.
توسعه همکاری دو جانبه جهاددانشگاهی استان مرکزی و کمیته امداد استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان به بیان توانمندی و ظرفیت های این نهاد پرداخت و افزود: جهاددانشگاهی به عنوان نهاد غیردولتی آماده ارائه خدمات در حوزه های مختلف است.

مجید مومنی مدیرکل کمیته امداد استان نیز در ادامه با توجه به استقبال آحاد مردم از فعالیت های جهاددانشگاهی ابراز امیدواری کرد و گفت: توسعه همکاری دوجانبه کمیته امداد و جهاددانشگاهی در زمینه بهبود سطح فرهنگی و اجتماعی جامعه هدف هر دو نهاد موثر است.

گفتنی است؛ در این نشست مقرر شد تفاهم نامه همکاری فی ما بین با برگزاری جلسات با حضور کارشناسان جهاددانشگاهی و کمیته امداد عملیاتی گردد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی کمیته امداد نشست