برپایی غرفه "ناباروری" جهاددانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه کنگره زنان تاثیرگذار استان

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۱ کد : ۵۶۳۷۳ معاونت پژوهشی تاپ خبر
غرفه ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه کنگره زنان تاثیرگذار استان در محل استانداری مرکزی برپا شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ غرفه ناباروری جهاددانشگاهی استان صبح امروز، 10 اردیبهشت ماه در نمایشگاه کنگره زنان تاثیرگذار استان در استانداری مرکزی آغاز به کار کرد.

در غرفه ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی علاوه بر ارائه خدمات مشاوره درمان ناباوری، توانمندی و دستاوردهای شاخص مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان برای بازدیدکنندگان به نمایش گذاشته شده است.

مرکز فوق تخصص درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از سال ۸۹ راه اندازی شده و به متقاضیان درمانی از استان‌ های قم، همدان، لرستان و خوزستان خدمات ارایه می‌ دهد.

گفتنی است؛ کنگره استانی زنان تاثیرگذار متعاقب برگزاری کنگره ملی و بین المللی در سراسر کشور با مدیریت دفاتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: استان مرکزی کنگره زنان تاثیرگذار جهاددانشگاهی