عضویت رئیس و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان مرکزی در "کمیته علمی همایش حکمرانی استانی؛ چالش‌ها و الزامات"

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۰ کد : ۵۶۴۰۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و عضو هیات علمی این نهاد به عضویت در "کمیته علمی همایش حکمرانی استانی؛ چالش ها و الزامات" منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از سوی دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مهدی مبارکی عضو هیات علمی این نهاد به عضویت در کمیته علمی همایش حکمرانی استانی؛ چالش ها و الزامات منصوب شدند.

در بخشی از این حکم آمده است:

با توجه به مراتب تعهد، دانش و مسوولیت جنابعالی و با هدف استفاده از ظرفیت های فکری و اندیشه ای برای حرکت در مسیر پیشرفت بدینوسیله به عنوان عضو کمیته علمی همایش حکمرانی؛ چالش ها و الزامات تعیین می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با برنامه ریزی هدفمند و بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود و هم افزایی و تشریک مساعی با صاحبنظران به ویژه اعضای کمیته مذکور در چارچوب دستورالعمل ابلاغی همایش موفق و موید باشید.

کلید واژه ها: کمیته همایش علمی حکمرانی