برگزاری نشست هماهنگی عقد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و کمیته امداد استان

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۵۶۷۹۱ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست هماهنگی عقد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و کمیته امداد استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هماهنگی عقد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و کمیته امداد استان با حضور محسن مرادی رئیس و جمعی از معاونین و مدیران این واحد و امدادگران کمیته امداد استان برگزار شد.

در این نشست راهکارهای موثر جهت عقد تفاهم نامه همکاری در حوزه های درمانی و آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، پشتیبانی و حوزه های مختلف جهاددانشگاهی و کمیته امداد مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است؛ در قالب این تفاهم نامه مقرر شد جهاددانشگاهی در حوزه هایی که ظرفیت و توانمندی لازم را داراست به کمیته امداد کمک کند.

کلید واژه ها: کمیته امداد جهاددانشگاهی تفاهم نامه