عضویت رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در "هیئت اندیشه‌ورز هویت استان"

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۵۶۸۶۴ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مدت یکسال به عضویت در هیئت اندیشه ورز هویت استان منصوب شد.
عضویت رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در "هیئت اندیشه‌ورز هویت استان"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از سوی دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان به عضویت در هیئت اندیشه ورز هویت استان مرکزی منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

با عنایت به ضرورت بهره مندی از دیدگاه نخبگان و صاحب نظران و استفاده از ظرفیت های فکری و اندیشه ای برای حرکت در مسیر پیشرفت و تعالی استان و قرار گرفتن در تراز بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی هیئت اندیشه ورز هویت استان تشکیل گردیده است.

نظر به تعهد، توانمندی، دانش و تجارب ارزشمند جنابعالی بدینوسیله به مدت یکسال به عنوان عضو هیئت اندیشه ورز هویت استان مرکزی منصوب می شوید تا ضمن حضور در نشست های مشورتی و بیان ایده ها و تبادل نظر پیرامون چالش های هویتی برنامه ها و راهبردهای هویت ساز و تدوین نظام واره هویت استان، تشریک مساعی فرمایید.

کلید واژه ها: اندیشه ورز هویت استان استان مرکزی