رئیس جهاددانشگاهی استان‌مرکزی در نشست با عضو هیات رئیسه مجلس خبرداد:

اخذ موافقت کلی افتتاح "مرکز مطالعات و خدمات تخصصی سنگ نیم‌ور محلات"

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۲ کد : ۵۷۰۳۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از اخذ موافقت کلی افتتاح مرکز مطالعات و خدمات تخصصی سنگ محلات و نیم ور اخذ خبر داد.
اخذ موافقت کلی افتتاح "مرکز مطالعات و خدمات تخصصی سنگ نیم‌ور محلات"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در نشست با حجت الاسلام سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس و نماینده مردم محلات و دلیجان در خانه ملت به ارائه گزارشی از عملکرد این واحد سازمانی پرداخت.

وی از اخذ موافقت کلی افتتاح مرکز مطالعات و خدمات تخصصی سنگ محلات و نیم ور اخذ خبر داد و افزود: شهر نیم ور محلات با توجه به موقعیت جغرافیایی که داراست می تواند قطب صنعت سنگ قرار گیرد.

مرادی تصریح کرد: مرکز خدمات تخصصی سنگ این واحد در راستای کمک به توسعه صنعت سنگ محلات و افزایش ارزش افزوده این صنعت در منطقه راه اندازی می شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان با اشاره به اینکه سنگ یکی از بخش های مهم اقتصادی شهرستان محلات است، خاطرنشان کرد: افتتاح این مرکز مطالعاتی می‌ تواند کمک‌ بسیار خوبی به معدن‌داران ارایه دهد و تاثیرات مثبتی در اقتصاد منطقه داشته باشد.

کلید واژه ها: محلات سنگ صنعت