به‌مناسبت روز ملی جمعیت صورت گرفت؛

بازدید معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان مرکزی از مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۷ کد : ۵۷۲۳۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و هیات همراه از مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر عاطفه صالح فرد مدیریت بیماری ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و هیات همراه از مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان بازدید به عمل آوردند و از نزدیک در جریان فعالیت های این مرکز درمانی قرار گرفتند.

دکتر صالح فرد در این دیدار که به مناسبت روز ملی جمعیت انجام شد ضمن بازدید از فعالیت های مجتمع درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان، از تلاش های مدیریت و پرسنل این مجتمع با اهدای گل تقدیر کرد.

گفتنی است؛ مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی دارای کلینیک تخصصی زنان و نازایی، کلینیک تخصصی مردان، کلینیک مشاروه ناباروری، بخش تخصصی ژنتیک و مشاوره ژنتیک، آزمایشگاه جنین شناسی، آزمایشگاه تشخیص طبی، اتاق های عمل و کلینیک کنترل و مراقبت حین بارداری و ... است که فعالیت آن از سال 1389 آغاز شده و به متقاضیان درمانی از استان‌های قم، همدان، لرستان و خوزستان خدمات ارایه می‌دهد.

کلید واژه ها: استان مرکزی درمانی جهاددانشگاهی