توسط بیمه سلامت انجام می‌شود؛

پرداخت ۷۰ درصدی هزینه‌ درمان زوج‌های نابارور مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان‌ مرکزی

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۹ کد : ۵۷۳۳۶ معاونت پژوهشی تاپ خبر
۷۰ درصد هزینه‌ خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز زوجین نابارور مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی پرداخت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با توجه به هفته ملی جوانی و جمعیت و حمایت از خانواده، سازمان بیمه سلامت تمامی خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز زوجین را در تعهد بیمه پایه خود قرار داده است و تا ۷۰ درصد هزینه‌های این زوجین را پرداخت می‌کند.

مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی در مرکز استان با بیمه سلامت طرف قرارداد می باشد و از فناوری های روز دنیا استفاده می‌کند.

گفتنی است؛ زوج های نابارور که به مراکز غیرطرف قرارداد مراجعه می‌کنند، می‌توانند با دریافت اسناد هزینه‌ای به صورت خسارت درمان، هزینه پرداختی را دریافت کنند.

کلید واژه ها: هزینه بیمه سلامت جهاددانشگاهی