تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با آرمان‌های شهدای انقلاب در سالروز فتح خرمشهر

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۷ کد : ۵۷۴۳۳ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با سالروز فتح خرمشهر، آیین تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با شهدای انقلاب و دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس و روز مقاومت، ایثار و پیروزی و با حضور رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی، معاونان، مدیران و جمعی از کارکنان این مجموعه، مراسم تجدید میثاق، غبارروبی، عطر افشانی و گلباران گلزار شهدای اراک برگزار شد.

در این مراسم جهادگران جهاددانشگاهی استان با قرائت فاتحه و اهدای شاخه گل با آرمان های شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس تجدید پیمان کردند و یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.

گفتنی است؛ استان مرکزی 7100 شهید تقدیم انقلاب کرده است.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی انقلاب