انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و پارک علم و فناوری استان

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۴ کد : ۵۷۷۶۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم‌نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و پارک علم و فناوری استان به مدت ۲ سال به امضای طرفین رسید.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و پارک علم و فناوری استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جهت ارتباط مستمر و موثر دانشگاه و نخبگان علم و فناوری با صنعت و جامعه و تقویت زیست بوم نوآوری و فناوری و توسعه زیرساخت های تحقق اقتصاد دانش بنیان در استان مرکزی و ایجاد فضای لازم جهت رشد و گسترش واحدهای فناور و دانش بنیان و ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت کارآفرینی و دانش آموختگان دانشگاهی، تفاهم نامه همکاری فی مابین محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و محمدعلی داستان رئیس پارک علم و فناوری استان منعقد شد.

این تفاهم نامه در خصوص همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و پارک علم و فناوری استان در زمینه تبادل اطلاعات و امکانات، استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های علمی و فنی، پژوهشی، آموزشی، فناوری، ترویجی و قانونی طرفین در جهت حمایت از فناوران و صاحبان ایده انجام شد.

فراهم کردن امکان استفاده شرکت های پارک از امکانات و توانمندی های جهاددانشگاهی، ارائه خدمات داوری طرح ها و ایده های واحدها و شرکت های متقاضی عضویت در پارک و مراکز رشد وابسته به پارک، استفاده پارک از ظرفیت های فیزیکی جهاددانشگاهی(آزمایشگاه ها، سالن اجتماعات و ...)، همکاری در برگزاری تورهای صنعتی فناوری و تجاری سازی، همکاری با دانشجویان و کارورزان جهت انجام دوره های کارآموزش و کارورزی، همکای لازم در خصوص برگزاری کارگاه ها، دوره های آموزشی، همایش ها و سمینارهای تخصصی مرتبط، همکاری در راه اندازی و ایجاد ساختارهای فناوری مشترک مانند شهرک پردیس، شتاب دهنده از اقدامات جهاددانشگاهی در راستای تحقق اهداف این تفاهم نامه است.

همچنین ارائه گزارش مشخصات و عملکرد شرکت ها و واحدهای فناور عضو جهاددانشگاهی در خصوص طرح ها، تسهیلات، محصولات و اختراعات، رتبه ها، شرکت در نمایشگاه ها و ... جهت نظارت و ارائه به مراجع صالحه به پارک بر اساس فرم های پارک، حضور فعالانه شرکت های فناور عضو جهاددانشگاهی در نمایشگاه های تشکیل شده در پارک، ارائه اقلام تبلیغاتی جهاددانشگاهی و نمونه محصولات و خدمات واحدهای فناور جهت نمایشگاه دائمی پارک از دیگر تعهدات جهاددانشگاهی استان است.

گفتنی است؛ ارائه راهکارهای مناسب جهت جذب حمایت های مالی و معنوی از فناوران و شرکت های فناور جهاددانشگاهی، اطلاع رسانی نشست ها، همایش ها و میزگردهای مشترک علمی و دانشجویی مرتبط با کسب و کار، انتقال تجربه در خصوص ارتقاء سطح توانمندی واحدهای فناور مستقر در جهاددانشگاهی، فراهم کردن امکان استفاده فناوران جهاددانشگاهی از مشاوره های عمومی و تخصصی ودوره ها و سمینارهای آموزشی پارک، ایجاد زمینه جهت برگزاری تورهای تخصصی در حوزه های فناوری، همکاری در راه اندازی و ایجاد ساختارهای فناوری مشترک مانند شهرک، پردیس، شتاب دهنده و ... از تعهدات پارک علم  وفناوری استان خواهد بود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی علم فناوری