اعلام ساعت فعالیت واحدهای جهاددانشگاهی استان مرکزی از ۱۶ خرداد الی ۱۵ شهریورماه

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۳۵ کد : ۵۷۸۵۶ اخبار عمومی تاپ خبر
به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی، ساعت فعالیت جدید جهاددانشگاهی استان مرکزی همچون دستگاه های اجرایی استان اعلام شد.
اعلام ساعت فعالیت واحدهای جهاددانشگاهی استان مرکزی از ۱۶ خرداد الی ۱۵ شهریورماه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پیرو بخشنامه شماره ۷۳۴۶ مورخ ۲/ ۳/ ۱۴۰۲ دفتر مرکزی مبنی بر تغییر ساعت کاری واحدهای جهاددانشگاهی به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی، ساعات جدید فعالیت این واحد سازمانی به شرح ذیل اعلام می گردد.

ساعت کاری کارکنان مستقر در پردیس جهاددانشگاهی از سه شنبه، ۱۶ خرداد الی ۱۵ شهریورماه سال جاری روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶ الی ۱۳ و ساعت کاری همکاران مستقر در مرکز درمان روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰ دقیقه و پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ دقیقه اعلام شد.

همچنین با توجه به بازه زمانی امتحانات مرکز علمی کاربردی اراک، کارکنان این مرکز و حوزه معاونت فرهنگی از ۱۶ خرداد تا ۱۲ تیرماه(پایان امتحانات) می بایست روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۵ در محل کار حاضر شوند و پس از این تاریخ، فعالیت این حوزه ها مطابق همکاران ستادی خواهد بود.

کارکنان حوزه آموزش کوتاه مدت اراک، ساوه و محلات که دارای شیفت کاری هستند، با تشخیص معاونت آموزشی و پس از هماهنگی با امور اداری، می بایست در محل کار حاضر شوند.

کلید واژه ها: ساعت کاری حوزه