تاکید رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی بر گسترش همکاری مشترک با اداره کل راه و شهرسازی استان

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۲ کد : ۵۷۸۵۸ اخبار عمومی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی بر ارتقای همکاری های مشترک در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی استان که به منظور بررسی شرایط همکاری مشترک دو سازمان برگزار شد، با بیان اینکه جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد مردمی و انقلابی به دنبال خدمت رسانی به مردم است، افزود: از هرگونه همکاری مشترک با اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی در راستای رسیدن به این هدف استقبال و آماده ارائه تجربیات و خدمات هستیم.

مهندس حمید انعامی مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی هم در این دیدار با بیان اینکه نهاد جهاددانشگاهی دارای ظرفیت و پتانسیل های فراوانی است، گفت: این نهاد فرصتی برای تربیت نیروی انسانی است که باید قدر دانسته شود.

وی با بیان اینکه زمینه های همکاری خوبی بین اداره کل راه و شهرسازی و جهاددانشگاهی وجود دارد، ابراز امیدواری کرد بین این دو نهاد همکاری های مؤثری در زمینه های کلان صورت گیرد.

کلید واژه ها: استان مرکزی شهرسازی جهاددانشگاهی همکاری