برپایی نشست هم‌افزایی و هم‌فکری رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با حوزه معاونت پشتیبانی این واحد

۲۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۴ کد : ۵۷۹۶۷ معاونت پشتیبانی تاپ خبر
نشست هم‌افزایی و هم‌فکری رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با کارکنان معاونت پشتیبانی این واحد با هدف پیشبرد اهداف این نهاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، دومین نشست هم اندیشی محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با کارکنان حوزه معاونت پشتیبانی این واحد با عنوان هم افزایی- همفکری برگزار شد.

در این نشست، کارکنان حوزه معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی نقطه نظرات و پیشنهادت خود را در خصوص مشکلات، عملکرد، بهره مندی از ظرفیت های موجود مجموعه جهاددانشگاهی و ... بیان کردند.

گفتنی است؛ سلسله های نشست های هم اندیشی و همفکری با هدف پیشبرد اهداف جهاددانشگاهی در راستای بررسی و ارائه راه حل مشکلات جاری با حضور رئیس این واحد با معاونت های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و پشتیبانی جهاددانشگاهی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی نشست