برگزاری مراسم تکریم رییس سابق جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۴ کد : ۵۸۰۶۲ اخبار عمومی تاپ خبر
طی مراسمی از دکتر نظام دوست رئیس سابق جهاددانشگاهی استان مرکزی تقدیر و تکریم شد.
برگزاری مراسم تکریم رییس سابق جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و جمعی از معاونین و مسوولین این واحد سازمانی طی مراسمی از تلاش های جهادگونه دکتر جعفر نظام دوست رئیس سابق جهاددانشگاهی استان با حضور در منزل ایشان تقدیر و تکریم به عمل آمد.

در این مراسم از تلاش‌ های خالصانه دکتر نظام دوست طی فعالیت هفده ساله وی به عنوان رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با اهدای هدایا تقدیر و تشکر شد.

همفکری و بهره‌مندی از تجربیات، ارائه راهنمایی و انتقال تجربیات ارزشمند پیشکسوتان از اهداف برگزاری مراسم تکریم بازنشستگان جهاددانشگاهی است.

گفتنی است؛ دکتر نظام دوست از سال1378 الی 1390 و از سال 1392 الی 1397 ریاست جهاددانشگاهی استان مرکزی را در کارنامه خود دارد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی نظام دوست