ارائه خدمات درمانی مرکز فوق‌تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان‌مرکزی در "بیمارستان مهر خنداب"

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۰ کد : ۵۸۳۵۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
تیم درمان ناباروی مرکز فوق تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی در بیمارستان مهر شهرستان خنداب خدمات درمانی ارائه می دهد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ تیم درمان ناباروی مرکز فوق تخصصی جهاددانشگاهی استان به منظور ارائه خدمات درمانی، مشاوره و پیگیری دوره درمان بیماران، امروز، 29 خردادماه در بیمارستان مهر شهرستان خنداب حضور خواهند داشت.

مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از طریق پیشرفته ترین روش‌ها از جمله ICSI و IVF به درمان ناباروری می‌پردازد. بخش‌ های مشاوره ناباروری، تخصصی مردان، تخصصی زنان و نازایی، مشاوره ژنتیک، اهدا، جنین شناسی، مشاوره و روانشناسی، آندرولوژی، سونوگرافی، اتاق عمل IVFو لاپاراسکوپی از بخش‌های درمانی این مرکز است.

شایان ذکر است؛ این مرکز با بهره گیری از دانش روز و تجربه گروهی از بهترین پزشکان، متخصصان و کادر درمانی و استفاده از مدرن‌ترین دستگاه ها و روش ها، آماده خدمت رسانی به زوج های نابارور جهت تشخیص، راهکاریابی و در نهایت، درمان ناباروری است.