برپایی غرفه ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه مصلی اراک

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۳۹ کد : ۵۸۹۱۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
غرفه ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از ۱۰ تیرماه به مدت یک هفته در نمایشگاه مصلی اراک برپا شد.
برپایی غرفه ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه مصلی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای سیاست‌های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری، غرفه ناباروری جهاددانشگاهی استان در سومین رویداد بزرگ شب های شاد علوی در مصلی اراک برپا شد.

این غرفه با هدف ترویج فرهنگ فرزندآوری، آگاه سازی جامعه از جوانی جمعیت و چالش ها و تهدیدهای سالخوردگی جمعیت افتتاح شده است.

در این غرفه خدمات مشاوره ای رایگان در خصوص ناباروری، نگرش خانواده ها در مورد فرزندآوری، راه های تشویق زوجین به فرزندآوری، پیامدهای تک فرزندی و ... توسط اساتید مجرب مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان برای همشهریان ارائه می شود.

شایان ذکر است؛ این نمایشگاه از شنبه 10 تیرماه الی 17 همین ماه از ساعت 18 به همت بنیاد بین المللی غدیر و ستاد احیای امر غدیر برای بازدید علاقه مندان در مصلی اراک برپاست.

کلید واژه ها: غرفه جهاددانشگاهی فرزندآوری ناباروری اراک