فردا با حضور جمعی از مسوولان؛

مرکز "خدمات تخصصی و مطالعات سنگ محلات و نیم‌ور جهاددانشگاهی" افتتاح می‌شود

۱۹ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۰ کد : ۵۹۲۷۵ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مرکز خدمات تخصصی و مطالعات سنگ محلات و نیم‌ور فردا با حضور جمعی از مسوولان در این شهر افتتاح می شود.
مرکز "خدمات تخصصی و مطالعات سنگ محلات و نیم‌ور جهاددانشگاهی" افتتاح می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز خدمات تخصصی و مطالعات سنگ محلات و نیم‌ور وابسته به جهاددانشگاهی استان در این شهر افتتاح می شود.

این مرکز مطالعاتی اولین مرکز تخصصی تحقیقاتی سنگ کشور است که می تواند در سطح استان، خدمات فنی و تخصصی در تحقیقات و پژوهش‌ های کاربردی را ارائه داده و در کنار معدن‌ کاران حضوری فعال و تاثیرگذار داشته باشد.

گفتنی است؛ آیین افتتاحیه این مراسم فردا، سه شنبه20 تیرماه با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان، امام جمعه نیم ور، نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار و برخی مدیران کل استان مرکزی و جمعی از مسوولان انجمن سنگ محلات و ... در ساختمان جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.

کلید واژه ها: محلات جهاددانشگاهی تخصصی سنگ