برپایی نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۷ کد : ۵۹۶۳۰ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برپایی نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رییس جهاددانشگاهی استان در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر این واحد سازمانی که با حضور اعضای این شورا برگزار شد بر لزوم اقدامات محتوایی و عملیاتی این امر در حوزه های مختلف جهاددانشگاهی تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه همه در زمینه امر به معروف و نهی از منکر مسوول هستند، افزود: احیای این واجب الهی در جامعه از اهمیت بسیاری برخوردار است.

مرادی با بیان اینکه تمامی جهادگران جهاددانشگاهی موظف به همکاری و مشارکت و تذکر لسانی امر به معروف و نهی از منکر در این نهاد هستند، خاطرنشان کرد: در کنار امر به معروف و نهی از منکر باید اقدامات فرهنگی انجام شود.

در این نشست که با حضور معاونان پشتیبانی، آموزشی و فرهنگی، رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، مدیر روابط عمومی و مسوول امور بانوان جهاددانشگاهی استان برگزار شد، برپایی دوره های آموزشی با موضوع اخلاق اداری و کارگاه های عفاف و حجاب ویژه جهادگران، آشنایی هرچه بیشتر کارکنان با آیین نامه های عفاف و حجاب، تذکر لسانی و ... به تصویب رسید.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی امر معروف نهی منکر