در راستای هم افزایی علمی تخصصی:

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی استان مرکزی و پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۵ کد : ۵۹۶۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی استان مرکزی و پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی شهرستان محلات در راستای هم‌افزایی علمی تخصصی به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی استان مرکزی و پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی شهرستان محلات در راستای هم‌افزایی علمی تخصصی به امضاء رسید.

قابل ذکر است : حرکت به سمت هم‌افزایی علمی تخصصی  و انجام فعالیت‌های علمی، پژوهشی، آموزشی مشترک به منظور همکاری در بخش های مختلف و مشارکت در ارتقای کمی و کیفی  و برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مشترک در حوزه‌های تخصصی طرفین از اهداف اصلی این تفاهم‌نامه همکاری را تشکیل می‌دهند.