برپایی آیین سیاهپوشان حسینی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۵۹۷۱۰ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه ماه پیروزی خون بر شمشیر، آیین سیاهپوشان حسینی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برپایی آیین سیاهپوشان حسینی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه ماه محرم، ماه حزن و اندوه، آیین سنتی سیاهپوشان با هدف استقبال از ماه محرم به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این آیین معنوی هر ساله با نصب بیرق‌ های سیاه که مزین به نام مبارک امام حسین(ع) و قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس(ع) است به نشانه ارادت به ساحت مقدس سرور و سالار شهیدان(ع) و هفتاد دو تن از یاران ایشان و ترویج فرهنگ عاشورا و ایثار و شهادت برپا شد.

گفتنی است؛ از جمله آیین های بسیار زیبایی که همه ساله در ماه محرم آن را مشاهده می کنیم، برافراشته کردن علم عزاداری سید و سالار شهیدان است که از آن به عنوان آیین سیاهپوشان یاد می کنند.