برگزاری مراسم یادبود جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۷ کد : ۶۰۰۴۸ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم یادبود جهادگر فقید جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور خانواده آن مرحوم برگزار شد.
برگزاری مراسم یادبود جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم یادبود مرحوم مهندس محمد کرمی از جهادگران جهاددانشگاهی استان در سالن اجتماعات دکتر کاظمی آشتیانی این واحد برگزار شد.

در این مراسم که با حضور خانواده، همکاران جهاددانشگاهی برگزار شد، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن تسلیت به خانواده آن مرحوم، برای آن سفر کرده‌ آسمانی و والامقام آرزوی علو درجات و غفران واسعه الهی کرد.

در این مراسم تلاوت روحبخش کلام وحی توسط محسن بیات قاری و داور برجسته قرآنی انجام و با توجه به همزمانی با ماه محرم و سوگواری سید و سالار شهیدان(ع)، مرثیه خوانی و ذکر مصائب خاندان رسالت جهت تسلای خاطر بازماندگان و خانواده مرحوم کرمی، توسط کربلایی علیرضا دارابی از مداحان اهل بیت(ع) برگزار شد.

مرحوم مهندس محمد کرمی از کارشناسان پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در آستانه بازنشستگی بود که هفته گذشته، 27 تیرماه بر اثر عارضه سکته قلبی درگذشت. روحش شاد و یادش گرامی