جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/(۱۷)

تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با شهدای دفاع مقدس هم‌زمان با سالگرد تشکیل این نهاد

۱۶ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۸ کد : ۶۰۷۶۷ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی مراسم تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با شهدای دوران دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ صبح امروز همزمان با 16 مرداد فرارسیدن چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با آرمان های شهدای دوران دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

در این مراسم جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی با حضور در گلزار شهدای اراک با شهدای انقلاب و دفاع مقدس، تجدید پیمان کرده و با نثار گل مقام شامخ شهدا را گرامی داشته و از رشادت‌ و ایثارگری‌ های آنان تجلیل کردند.

گفتنی است؛ ۱۶ مرداد امسال چهل و سومین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی با شعار "الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان همراه است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی شهدای جهادگران