۱۱ شهریورماه؛ برگزاری نخستین سمینار آموزشی"درمان زخم" در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۳ کد : ۶۱۵۹۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نخستین سمینار آموزشی درمان زخم در بخش مراقبت های ویژه در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مریم جنابی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، تصریح کرد: نخستین سمینار درمان زخم در بخش مراقبت های ویژه در این مرکز درمانی برگزار می شود.

وی اضافه کرد: دکتر جواد جواهری دیابتولوژیست و عضو هیات علمی، هومن محمدطالبی کارشناس ارشد پرستاری و درمانگر تخصصی زخم و زهرا برزآبادی فراهانی کارشناس ارشد پرستاری و عضو هیات علمی از سخنرانان این سمینار آموزشی خواهند بود.

جنابی تصریح کرد: سمینار آموزشی درمان زخم روز شنبه، یازدهم شهریورماه از ساعت 8 الی 11 ظهر با امتیاز بازآموزی سامانه آموزش مداوم و با ارائه گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی همراه خواهد بود.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این سمینار آموزشی با شماره 08632237447 تماس و یا با ارسال پیام به دایرکت اینستاگرام @royanarak ثبت نام نمایند و یا به نشانی اراک، خیابان شهیدبهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر، مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.

کلید واژه ها: سمینار آموزشی جهاددانشگاهی درمان