آیین گرامیداشت روز پزشک در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۵ کد : ۶۱۶۸۰ معاونت پژوهشی
مراسم گرامیداشت روز پزشک در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم گرامیداشت روز پزشک به همت روابط عمومی جهاددانشگاهی استان با همکاری معاونت پشتیبانی در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این مراسم همزمان با یکم شهریور روز بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک با حضور جمعی از پزشکان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی و کارکنان این مرکز برگزار و با اهدای شاخه گل و هدایا از پزشکان این مرکز تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی به لحاظ عملکرد در کشور جزو مراکز پیشرو به حساب می‌آید. تعرفه درمان ناباروری در مرکز رویان جهاد دانشگاهی نسبت به سایر بخش‌های درمانی کمتر و با کیفیت برابر با سایر بخش‌های خصوصی است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی درمان ناباروری