انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و محیط زیست استان

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۴ کد : ۶۱۹۵۵ اخبار عمومی تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و اداره کل حفاظت زیست استان با هدف توسعه همکاری های علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی به مدت ۲ سال امضا شد.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و محیط زیست استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با توجه به ضرورت مشارکت و همکاری سازنده میان نهادهای اجرایی و علمی به منظور شتاب بخشیدن به تحقق برنامه های توسعه کشور و با توجه به همگانی بودن وظیفه سازمان محیط زیست، موضوع اصل پنجاهم قانون اساسی، تفاهم نامه همکاری مشترک بین محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و یوسف یوسفی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان به مدت 2 سال امضا شد.

نیل به فرهنگ سازی و ارتقای سطح فرهنگ زیست محیطی و افزایش سطح علمی پرسنل و جامعه با آموزش های زیست محیطی، ارائه شاخص های سنجه پذیر توسعه سواد محیط زیست به منظور ارزیابی، سنجش اثربخشی و میزان نفوذپذیری موضوعات محیط زیستی در برنامه های آموزشی و فرهنگی، تهیه گزارش تحلیل وضعیت محیط زیست در زمینه آموزه های زیست محیطی، بسترسازی برای اجرای برنامه های آموزشی در تمامی طوح و انجام پژوهش ها و ارائه راهکارهای زیست محیطی در زمینه مشکلات محیط زیستی جامعه از اهداف این تفاهم نامه است.

از زمینه های همکاری مشترک می‌توان به مشارکت طرفین در توسعه همکاری های علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی در سطوح مختلف، دسترسی طرفین به امکانات و تجهیزات پژوهشی طرف مقابل اعم از کتابخانه، منابع علمی الکترونیک و ...، برنامه ریزی، تدوین و برگزاری دوره های مشترک آموزشی(تئوری- علمی) مهارتی – حرفه ای کوتاه مدت(حضوری، مجازی)، بهره مندی اساتید، اعصای هیات علمی و دانشجویان، کارشناسان و کارمندان از تخفیف ویژه(بر اساس توافق طرفین) به منظور شرکت در برنامه های آموزشی و استفاده از خدمات ارائه شده از سوی طرفین، دسترسی طرفین به امکانات و تجهیزات آموزشی طرف مقابل اعم از فضا و منابع آموزشی، زیرساخت های مجازی و ... و برنامه ریزی و تلاش در راستای مسئولیت اجتماعی طرفین در پاسخگویی اجتماعی مرتبط با حوزه های فعالیت طرفین اشاره کرد.

همچنین دسترسی طرفین به امکانات و زیرساخت های فرهنگی طرف مقابل اعم از اطلاع رسانی، تبلیغاتی و ...، برنامه ریزی و تلاش در راستای مسئولیت اجتماعی طرفین در پاسخگویی اجتماعی مرتبط با حوزه های فعالیت طرفین ، دسترسی طرفین به امکانات و زیرساخت های فرهنگی طرف مقابل اعم از اطلاع رسانی ، تبلیغاتی و ...، جذب تسهیلات  و اعتبارات از منابع دولتی و غیردولتی برای اجرای پروژه های مشترک، تدوین و اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک در زمینه اولویت های پژوهشی طرفین با رعایت ضوابط و مقررات و حفظ حقوق مالکیت مادی و معنوی طرف مقابل در انتشار و بهره برداری نتایج حاصل از پژوهش اعم از مقاله، ثبت اختراع و ... و برنامه ریزی و اجرای پروژه های مشترک و توسعه فعالیت های طرفین در زمینه فناوری های نو و دانش بنیان از دیگر زمینه‌ های همکاری مشترک عنوان شده در این تفاهم‌ نامه است.

کلید واژه ها: محیط زیست برنامه آموزشی