عضویت رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در "کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات استان"

۲۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰ کد : ۶۲۲۴۵ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان منصوب شد.
عضویت رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در "کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات استان"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از سوی بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی و رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان به عضویت در کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

با عنایت به برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، به جهت مشارکت حداکثری، اطلاع رسانی و رصد افکار عمومی در امر برگزاری دو انتخابات یاد شده، جنابعالی را با حفظ سمت به عنوان عضو کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان تعیین می نمایم.

امید است با اتکال به الطاف الهی و بهره گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری و  سیاست های دولت مردمی و اتخاذ تمهیدات لازم و ضروری، بستر و زمینه برگزاری انتخابات با شکوه با استفاده از کلیه امکانات و ظرفیت ها با شعار سلامت،امنیت، رقابت و مشارکت فراهم آید.

کلید واژه ها: برگزاری انتخابات اطلاع رسانی