گسترش همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و اداره کل ورزش و جوانان استان

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۶۲۹۲۷ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در دیدار با مدیرکل ورزش و جوانان استان بر ارتقای همکاری های مشترک در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی تاکید کرد.
گسترش همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و اداره کل ورزش و جوانان استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در این دیدار که به منظور بررسی شرایط همکاری مشترک دو سازمان برگزار شد، با بیان اینکه جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد مردمی و انقلابی به دنبال خدمت رسانی به مردم است، افزود: از هرگونه همکاری مشترک با اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی در راستای رسیدن به این هدف استقبال و آماده ارایه تجربیات و خدمات هستیم.

مسعود پیرایش مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این دیدار با بیان اینکه نهاد جهاد دانشگاهی دارای ظرفیت ها و پتانسیل های فراوانی است، گفت: این نهاد فرصتی برای تربیت نیروی انسانی است که باید قدر دانسته شود.

وی با بیان اینکه زمینه های همکاری خوبی بین اداره کل ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی وجود دارد، ابراز امیدواری کرد؛ بین این دو نهاد همکاری های مؤثری در زمینه کلان صورت گیرد.