عضویت رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در "هیئت اندیشه‌ورز فرهنگی و اجتماعی استان"

۱۸ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۲ کد : ۶۳۱۲۹ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مدت یکسال به عضویت در هیئت اندیشه ورز فرهنگی و اجتماعی استان منصوب شد.
عضویت رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در "هیئت اندیشه‌ورز فرهنگی و اجتماعی استان"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از سوی دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان به عضویت در هیئت اندیشه ورز فرهنگی و اجتماعی استان مرکزی منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

با عنایت به ضرورت بهره مندی از دیدگاه نخبگان و صاحب نظران و استفاده از ظرفیت های فکری و اندیشه ای برای حرکت در مسیر پیشرفت و تعالی استان و قرار گرفتن در تراز بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی، هیئت اندیشه ورز فرهنگی و اجتماعی استان تشکیل گردیده است.

نظر به تعهد، توانمندی، دانش و تجارب ارزشمند جنابعالی بدینوسیله به مدت یکسال به عنوان عضو هیئت اندیشه ورز فرهنگی و اجتماعی استان مرکزی منصوب می شوید تا ضمن حضور در نشست های مشورتی و بیان ایده ها و تبادل نظر پیرامون چالش ها و ظرفیت های استان و کمک به امر راهبردنگاری و تدوین نظام وارده مسائل استان و اعلام نظر نسبت به راهبردهای اجرایی و جهت گیری های کلان فرهنگی و اجتماعی تشریک مساعی فرمایید.