گامی به سوی جوانی جمعیت/پرداخت ۹۰ درصد هزینه درمان ناباروری زوجین توسط بیمه سلامت

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۹ کد : ۶۳۷۴۸ معاونت پژوهشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛  جیریایی مدیر کل بیمه سلامت استان در این باره، گفت: برای افزایش جمعیت و ابلاغ دستورالعملی از سوی سازمان مرکزی، زمینه پرداخت هزینه خدمات ناباروری زوجین از سوی بیمه سلامت فراهم است.

وی بر لزوم نشان‌دار شدن بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه سازمان بیمه سلامت ایران با هدف سهولت و امکان دریافت خدمات حمایت درمانی تاکید کرد.

جیریایی ادامه داد: شرط اولیه برخورداری از مزایای بیماران خاص و صعب العلاج از حمایت‌های دولت داشتن بیمه پایه از یکی از سازمان‌های بیمه‌گر در کشور است.

گفتنی است؛ مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی یکی از سه مراکز مهم درمانی در استان است و با بیمه سلامت طرف قرارداد می باشد.

کلید واژه ها: بیمه سلامت