رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی "دبیر کمیته دانشجویی هفته پژوهش و فناوری استان" شد

۱۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۹ کد : ۶۴۳۷۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به عضویت "دبیر کمیته دانشجویی هفته پژوهش و فناوری استان" منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در حکمی از سوی مجتبی ذوالفقاری رئیس دانشگاه اراک و دبیر ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان به سمت دبیر کمیته دانشجویی هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

پیرو مصوبه اولیه جلسه ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری، جنابعالی به عنوان دبیر کمیته دانشجویی هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی در سال 1402 منصوب می شوید. امید است با عنایت به توفیقات الهی و در سایه همدلی و تعامل با سایر سازمان های مرتبط، شاهد برگزاری هرچه مطلوبتر این مراسم باشیم.

کلید واژه ها: استان مرکزی هفته پژوهش فناوری