به همت کمیته علمی جشنواره ملی انار؛

آخرین یافته‌های تحقیقاتی مدیریت باغات انار منتشر شد

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۰ کد : ۶۴۶۵۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به همت کمیته علمی دومین جشنواره ملی انار ساوه، مجموعه مقالات و مستندات علمی مدیریت باغات انار تهیه و منتشر شد.
آخرین یافته‌های تحقیقاتی مدیریت باغات انار منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت کمیته علمی دومین جشنواره ملی انار ساوه، مجموعه مقالات و مستندات علمی مدیریت باغات انار شامل کتاب ها، دستورالعمل ها، نشریات علمی و آخرین مقالات و یافته های تحقیقاتی به همت محققین مرکز تحقیقات انار ساوه و مشارکت مدیریت جهاد کشاورزی تهیه و منتشر شد.

باغداران و کارشناسان می توانند برای تهیه این مجموعه ارزشمند به غرفه مرکز تحقیقات در نمایشگاه جشنواره و یا به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساوه مراجعه کنند.

کمیته علمی جشنواره ملی انار ساوه به ریاست جهادکشاورزی و عضویت جهاددانشگاهی، مرکز تحقیقات انار، دانشگاه آزاد و تعاونی باغداران است.

گفتنی است؛ بدنبال استقبال کم نظیر مردم ساوه و اقصی نقاط کشور و باغداران، زمان برپایی این نمایشگاه تا 23 آبان ماه جاری تمدید شد.

کلید واژه ها: انار مرکز تحقیقات جشنواره