برگزاری نشست دوجانبه روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه فرهنگیان استان

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۶۴۷۱۳ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست هم اندیشی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان به منظور افزایش تعامل دوجانبه در راستای نیل به اهداف مشترک برگزار شد.
برگزاری نشست دوجانبه روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه فرهنگیان استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با علی مقدسی سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی دیدار و گفت و گو کرد.

در این نشست که در دفتر ریاست دانشگاه فرهنگیان برگزار شد راهکارهای همکاری و تعامل بیشتر جهاددانشگاهی و دانشگاه فرهنگیان استان در راستای نیل به اهداف مشترک مطرح و بررسی شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان در این نشست به تشریح توانمندی های این نهاد پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی، حلقه واسطه بین جامعه و حوزه های مختلف دانشگاهی است.

وی افزود: جهاددانشگاهی می تواند با ارائه توانمندی و ظرفیت های موجود خود و تعامل با دانشگاه ها، مسائل را در چارچوب علمی و دانشگاهی ارزیابی کند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دانشگاه تعامل