گسترش تعامل دوجانبه جهاددانشگاهی استان مرکزی و شرکت آب و فاضلاب استان

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۲ کد : ۶۴۷۷۱ اخبار عمومی تاپ خبر
در دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بر ضرورت تعامل دوجانبه به ویژه در حوزه های آموزشی و پژوهشی تاکید شد.
گسترش تعامل دوجانبه جهاددانشگاهی استان مرکزی و شرکت آب و فاضلاب استان

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با حشمت اله عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی و جمعی از معاون وی دیدار و گفت وگو کرد.

مرادی در این نشست اظهارکرد: جهاددانشگاهی در قالب معاونت های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی در حال فعالیت است. این نهاد انقلابی درصدد است تا با ارائه توانمندی های خود و تعامل با دستگاه های استانی کمک شایانی در جهت پیشرفت استان داشته باشد.

وی افزود: از هرگونه همکاری با شرکت آب و فاضلاب استان جهت دستیابی به اهداف دوجانبه استقبال می کنیم و آماده ارائه خدمات مختلف به ویژه در حوزه های آموزشی و پژوهشی هستیم.

عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی نیز در ادامه ضمن تشریح مشکلات حوزه آب شرب استان، خواستار همکاری بیشتر با جهاددانشگاهی شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آب فاضلاب همکاری