افزایش همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۷ کد : ۶۴۸۹۲ اخبار عمومی تاپ خبر
در نشست روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و سازمان نظام مهندسی استان بر ضرورت هم‌افزایی سازمانی در انجام چندین پروژه مشترک به ویژه در زمینه تولید و فرآوری گیاهان دارویی توافقاتی انجام شد.
افزایش همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست مشترک دکتر محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مهندس حمیدرضا شمسی‌خانی رئیس سازمان نظام مهندسی استان برگزار شد.

در این نشست روسای هر دو سازمان با بیان ماموریت‌های سازمانی متبوعه، به شرح ظرفیت‌های قانونی و تشکیلاتی مجموعه‌های تحت مدیریت خود پرداخته و بر هم‌افزایی سازمانی در انجام چندین پروژه مشترک به ویژه در زمینه تولید و فرآوری گیاهان دارویی توافقاتی انجام دادند.

محور های این توافقات پیرامون موضوعات راه اندازی شهرک فرآوری گیاهان دارویی، برگزاری دوره های آموزشی مشترک، همکاری در معرفی خدمات آزمایشگاهی جهاددانشگاهی در حوزه آب و خاک و آزمایشگاه معتمد محیط زیست و همکاری مشترک در امور پژوهشی انجام و مقرر شد طی تفاهم نامه همکاری به امضا طرفین برسد.

کلید واژه ها: همکاری جهاددانشگاهی