با حضور استاندار مرکزی و رئیس جهاددانشگاهی استان؛

نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های خلاق و دانش بنیان در تهران افتتاح شد

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۳ کد : ۶۵۱۰۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های خلاق و دانش بنیان پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی با حضور رئیس جهاددانشگاهی، استاندار استان مرکزی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و جمعی از مسوولان کشوری در تهران افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های خلاق و دانش بنیان پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی با حضور دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، دکتر مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی، دکتر مخلص الائمه استاندار استان مرکزی، دکتر مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

انعقاد چند تفاهم نامه همکاری؛ نمایش محصولات و خدمات شرکت‌ها، برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوع بازارهای جهانی انیمیشن و بازی‌های رایانه‌ای، چالش‌های فرآیند جذب سرمایه از جمله بخش‌های این نمایشگاه است.

همچنین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه، تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان پارک ملی علوم، فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی؛ جهاددانشگاهی استان مرکزی و پارک علم و فناوری استان با هدف توسعه همکاری‌های مشترک، ایجاد پردیس‌های تخصصی به منظور توسعه اکوسیستم فناوری نرم و صنایع فرهنگی منعقد شد.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از 30 آبان الی 2 آذر ماه از ساعت 10 الی 16 در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ برای بازدید علاقه مندان دایر است.

کلید واژه ها: فناوری نرم صنایع فرهنگی نمایشگاه جهاددانشگاهی استان مرکزی