برپایی آیین سیاه‌پوشان ایام فاطمیه در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۶ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۱ کد : ۶۵۳۵۶ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با ایام سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و آغاز ایام فاطمیه، جهاددانشگاهی استان مرکزی سیاه پوش شد.
برپایی آیین سیاه‌پوشان ایام فاطمیه در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با فرارسیدن ایام سالروز شهادت حضرت زهرا(س)، دخت گرامی رسول اکرم(ص) و آغاز ایام فاطمیه و در راستای ایجاد فضایی معنوی، بنر و پارچه های مشکی ویژه شهادت این بانوی بزرگوار به همت روابط عمومی در محوطه جهاددانشگاهی استان نصب شد.

برگزاری مراسم عزاداری و نوحه خوانی، قرائت پرفیض زیارت عاشورا و زیارت نامه حضرت فاطمه(س) و ... از دیگر برنامه های ایام فاطمیه در جهاددانشگاهی استان است.

گفتنی است؛ بنا به روایتی حضرت فاطمه(س) بانوی بزرگ اسلام و سرور زنان دو عالم در روز سیزدهم جمادی الاول سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسید. در روایات و تحلیل ها تاریخ شهادت آن حضرت متفاوت است، به همین دلیل ایامی را برای شهادت حضرت زهرا(س) در نظر گرفته و زمان بین دو تاریخ را ایام فاطمیه می نامند.

کلید واژه ها: ایام فاطمیه جهاددانشگاهی