انتخاب دانشجویان برگزیده جشنواره "تجلیل از پژوهشگران برتر" توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۱ کد : ۶۵۴۳۵ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مسوولیت دبیری کمیته انتخاب دانشجویان برتر در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان مرکزی به جهاددانشگاهی استان واگذار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مسوولیت کمیته انتخاب دانشجویان برتر جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان به جهاددانشگاهی استان مرکزی واگذار شد.

در همین راستا چندین کارگروه و کمیته با مسوولیت دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان شامل جهاددانشگاهی، دانشگاه اراک، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه آزاد و پیام نور، دانشگاه صنعتی اراک، پارک علم و فناوری استان و اداره کل صمت، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه جامع علمی کاربردی، آموزش و پرورش، دانشگاه تفرش و پارک علم و فناوری و ... تشکیل شد.

گفتنی است؛ مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان مرکزی امسال با شعار "پژوهش و فناوری، پیشران رشد تولید و مهار تورم"، ۱4 آذرماه با حضور دکتر پیمان صالحی دبیرکل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری(عتف) و معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی فناوری جشنواره برتر