تقدیر فرمانده انتظامی استان مرکزی از رئیس جهاددانشگاهی استان

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۷ کد : ۶۶۱۷۶ معاونت پژوهشی تاپ خبر
فرمانده انتظامی استان مرکزی به مناسبت هفته پژوهش از رئیس جهاددانشگاهی استان تقدیر و تشکر کرد.
تقدیر فرمانده انتظامی استان مرکزی از رئیس جهاددانشگاهی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر هادی رفیعی‌کیا فرمانده انتظامی استان مرکزی در حاشیه عقد تفاهم نامه همکاری با جهاددانشگاهی، با اهدای لوح تقدیر از دکتر محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان قدردانی کرد.

در متن این لوح تقدیر آمده است:

اعتلای جامعه مرهون همت و کوشش شخصیت های علمی است که با اندیشه های متعالی خود مسیر ترقی و رشد را در عرصه فعالیت های پژوهشی هموار ساخته و شکوفایی فردایی بهتر را نوید می بخشد.

به مناسبت هفته پژوهش سال 1402 با شعار "پژوهش و فناوری پیشران رشد تولید و مهار تورم"، فرصت را غنیمت شمرده و بر خود فرض می دانیم از تلاش های بی شائبه و فعالیت های علمی و پژوهشی شما در راستای تولید و ترویج دانش در مجموعه فرماندهی انتظامی استان صمیمانه قدردانی نمایم.

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتکاء به رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در جهت تحقق اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی و پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی بیش از پیش موفق بوده و مورد عنایت حضرت ولی عصر(عج) قرار گیرید.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی پژوهش فعالیت