برپایی سلسله کارگاه‌های جامع "مهارت‌های زندگی" در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۴ کد : ۶۶۲۶۶ معاونت پژوهشی تاپ خبر
سلسله کارگاه های جامع "مهارت های زندگی" به مدت ۵ هفته در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مریم جنابی مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: سلسله کارگاه های جامع "مهارت های زندگی در این مرکز درمانی برگزار می شود.

وی افزود: در این کارگاه های آموزشی مهارت های خودآگاهی، اعتماد به نفس، قاطعیت، ارتباط موثر و کنترل خشم توسط ابوالفضل صادقی دکترای تخصصی روانشناسی و مسوول فنی مرکز مشاوره جهاددانشگاهی استان تدریس می شود.

جنابی اضافه کرد: سلسله کارگاه های جامع مهارت های زندگی به مدت 5 هفته از امروز، 25 آذرماه از ساعت 12 الی 15 برگزار و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر، مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مرکز مشاوره جهاددانشگاهی مراجعه و یا با شماره 09135474014 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی درمانی مرکز مهارت کارگاه