برگزاری کارگاه دو روزه گیاهان دارویی توسط جهاددانشگاهی در خنداب

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۹ کد : ۶۶۴۴۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی کارگاه دو روزه آشنایی با مبانی تولید، پرورش و آماده سازی گیاهان دارویی زراعی و در خنداب برگزار شد.
برگزاری کارگاه دو روزه گیاهان دارویی توسط جهاددانشگاهی در خنداب

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای الگوی کشت و توسعه اشتغال پایدار روستایی دومین کارگاه آموزشی آشنایی با کشت و  فروش گیاهان دارویی به همت جهاددانشگاهی استان و با همکاری پژوهشکده ملی گیاهان دارویی با حضور کشاورزان و علاقه مندان در دو روز در سالن جلسات جهاد کشاورزی شهرستان خنداب برگزار شد.

دکتر دهقانی عضو هیات علمی پژوهشکده ملی گیاهان دارویی مدرس این دوره بود و در این دوره کشاورزان با کشت انواع گیاهان دارویی سازگار به شرایط آب و هوایی منطقه و راهکارهای عملی فروش آنها آشنا شدند و برنامه ریزی جهت تداوم این دوره ها و هماهنگی جهت کشت گیاهان دارویی توسط متقاضیان انجام گرفت.

همچنین در این کارگاه مقرر شد ادامه آموزش و بازدید متقاضیان از پژوهشکده توسط جهاددانشگاهی و جهادکشاورزی شهرستان خنداب پیگیری شود.

کلید واژه ها: گیاهان دارویی کشت پژوهشکده جهاددانشگاهی