قرائت زیارت‌نامه حضرت زهرا(س) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۱ کد : ۶۷۱۳۷ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با سالروز ولادت بانوی آب و آیینه، زیارت‌نامه حضرت فاطمه زهرا(س) در جهاددانشگاهی استان مرکزی قرائت شد.
قرائت زیارت‌نامه حضرت زهرا(س) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با سالروز ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه(س) روز زن، ولادت امام خمینی(ره) و سالگرد شهادت الگوی اخلاص و عمل سردار شهید سلیمانی، مراسم قرائت زیارتنامه حضرت زهرا(س) در نمازخانه جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

این مراسم با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی همراه با قرائت زیارت‌نامه حضرت فاطمه(س) توسط کربلایی علیرضا دارابی مداح اهل بیت(ع) و مولودی خوانی در وصف فضایل آن حضرت همراه با صرف صبحانه برگزار شد.

گفتنی است؛ زیارت‌نامه حضرت فاطمه(س) از امام باقر(ع) نقل شده است و پنج فراز دارد و هر فرازش در بردارنده پیام هایی قرآنی، کلامی، عرفانی و سیاسی است.

کلید واژه ها: حضرت فاطمه س جهاددانشگاهی